2018 Mezunları Mezuniyet Balosu Düzenledi Çarşamba, Mayıs 2, 2018 - 22:35

IMG_2719[1].jpg2018 Sınıf Eğitimi ABD mezunları bölüm hocalarının da katılımıyla düzenlenen Mezuniyet Balosunda biraraya geldi.

Okuma Bayramı Etkinliği Cumartesi, Nisan 14, 2018 - 21:36

FIRAT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ OKUMA BAYRAMI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ. Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Cemal Gürsel İlkokulu ile ortaklaşa Okuma Bayramı etkinliği düzenledi.

Rehabilitasyon Merkezlerinde Görev Yapan Mezunlarımız Sınıf Öğretmenliği Bölüm Öğrencileriyle Biraraya Geldi Perşembe, Mart 29, 2018 - 19:25

Fırat üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümünden mezun olup rehabilitasyon merkezlerinde öğretmenlik yapan mezun öğrencilerimiz Sınıf Öğretmenliği Bölümü ABD öğretim üyesi Sayın Yrd.Doç.Dr. Muammer Bahşinin Moderatörlüğünde sınıf öğretmenliği bölüm öğrencileriyle bir söyleşi gerçekleştirdi.
Programda özel eğitim ve kaynaştırma eğitimi konularında öğretmen adaylarına bilgi verildi

Sınıf Öğretmenliği Mezunlarını Ağırlamaya Devam Ediyoruz Perşembe, Mart 15, 2018 - 13:44

Fırat Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği ABD mezun olup MEB bağlı köy okullarında görev yapan mezun öğrencilerimiz sınıf öğretmeni adaylarıyla bir söyleşide biraraya geldi. TFLY0946[1].JPGEğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Sınıf Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr.

SINIF ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜM MEZUNLARI DÜZENLENEN BİR ETKİNLİKLE MESLEKİ DENEYİMLERİNİ SINIF ÖĞRETMENİ ADAYLARIYLA PAYLAŞTI Perşembe, Mart 8, 2018 - 16:42

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ABD'dan çeşitli yıllarda mezun olup özel kollejlerde Sınıf Öğretmenliği yapan mezunlarımız Sınıf Öğretmeni adaylarıyla buluştu. Temel Eğitim Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr.

SINIF ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜM ÖĞRENCİLERİ EBRU SANATI YAPIYOR Salı, Mart 6, 2018 - 09:50

Fırat Üniversitesi ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Ebru Sanatı Hocası Emine Fırat Tuncer eşliğinde Eğitim Fakültesinde bir atölyede ebru sanatı öğrenen öğrenciler, boş zamanlarında yaptıkları ebru sanatı ile hem zaman geçiyorlar hem de ileride sergi açmayı planlıyorlarIMG_4367.jpg

Eğitim Günleri Kapsamında Elazığ 50. Yıl İlkokulu Müdürü Bölüm Öğrencileriyle Buluştu Cuma, Mart 2, 2018 - 23:07

Elazığ 50. Yıl İlkokulu Müdürü Sayın Halil İbrahim Özmen Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencilerine Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması Derslerinin Uygulama Süreci Hakkında Bilgi verdi.

ONKG0078[1].JPG

29 EKİM KUTLAMALARINDA GÖREV ALAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ Salı, Kasım 7, 2017 - 14:06

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından düzenlenen bir etkinlikle kutlandı. Etkinliğe Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Mukadder Boydak OZAN ve Doç. Dr. İrfan EMRE'nin yanı sıra bir çok öğretim üyesi ve öğrencide katıldı. Programa Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği ABD 4.

Birinci Sınıf Öğrencilerinin Katılımıyla Keban ve Sivrice Gezisi Gerçekleştirildi Cumartesi, Ekim 21, 2017 - 20:41

Eğitim Fakültesi birinci sınıf öğrencileri, Elazığ şehrini tanıma ve tanıtma faaliyetleri kapsamında Elazığ'ın turistik yerlerinden Keban ve Sivrice ilçelerini gezdi.

Birinci Sınıf Öğrencileri Bölüm Hocalarıyla Tanışma Programında Biraraya Geldi Cumartesi, Ekim 21, 2017 - 20:33

Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği ABD akademik ve idari personeli bölüm birinci  sınıf öğrencileriyle bir tanışma programı gerçekleştirdi.